درباره ما

[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” full_height=”yes” columns_placement=”stretch” equal_height=”yes” content_placement=”top” css_animation=”bounceInRight”][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1504361029353{padding-right: 50px !important;padding-left: 50px !important;background-color: #ffffff !important;}”][cz_title id=”cz_86364″ sk_overall=”background-color:#74e7eb;padding-top:90px;border-radius:0 0 5px 5px;” sk_overall_tablet=”padding-top:10px;margin-top:20px;border-radius:5px;”]

درباره ما

[/cz_title][cz_free_line position=”tac” id=”cz_89584″ sk_line=”height:20px;width:20px;background-color:#74e7eb;transform:rotate(45deg);border-radius:4px;”][vc_row_inner][vc_column_inner css=”.vc_custom_1504125921224{padding-right: 120px !important;padding-left: 120px !important;}”][vc_column_text]

خانواده نخستین و مهم ترین نهاد اجتماعی است که پایه های جامعه بر آن بنا می شود و بهترین بستر را برای تامین نیازهای روحی و معنوی و امنیت و آرامش روانی افراد فراهم می کند .

مادران ؛ موثر ترین نقش را در برقراری آرامش و صمیمت در خانواده ایفا می کنند و مانند یک مربی خانواده را شکل می دهند و فرزندان را تربیت می کنند.

اهمیت نقش زنان و مادران در پیشرفت جامعه بارها از سوی رهبر انقلاب تاکید شده است. ایشان در سومین نشست اندیشه های راهبردی با موضوع زن و خانواده فرمودند:
در نگاه اسلام؛ خانواده پایه بسیار مهم و سلول اصلی جامعه است، به گونه ای که بدون بهره مندی از خانواده های سالم، سرزنده و با نشاط؛ امکان پیشرفت جامعه به ویژه پیشرفت فرهنگی وجود ندارد و این گونه خانواده ها نیز بدون حضور زنان مومن و فهیم شکل نمی گیرند و استمرار نمی یابند… باید برای حفظ ظرفیت بانوان در جامعه و نقش آفرینی آنان تلاش شود. ”
تلاش های بسیاری برای توانمندسازی مادران و تقویت اثرگذاری آنان در خانواده و جامعه انجام می شود که متاسفانه تعداد زیادی از مادران به دلیل داشتن فرزندان کوچک ، بالا بودن هزینه های رفت و آمد و نگهداری از کودک امکان استفاده از آن را ندارند و جامعه از برکات چنین ظرفیت بزرگی بی بهره می ماند.
بنابراین به مراکزی نیاز است که مادر را همراه با کودکش بپذیرد ، دسترسی راحتی داشته باشد و استفاده از خدمات آن ارزان باشد.
این مراکز مردمی همان حلقه های مفقوده ای هستند که طرح هوای مادری برای حمایت از آن ها ایجاد شد .
طرح هوای مادری می کوشد از چنین مراکزی حمایت کند و به گسترش این مراکز مردمی در محله ها کمک کند تا مادران بیشتری بتوانند فرصتی برای رشد همه جانبه خود پیدا کنند. حضور در یک محیط صمیمی که مادر میتواند همراه با مادران دیگر زمانی را به علاقه مندی های خود بپردازد ، به سلامت جسم و روح خود توجه کند ، مهارت های فردی و اجتماعی خود را تقویت کند و خود را در مسیر رشد و تعالی ببیند ؛ باعث تقویت روحیه سرزندگی و سازندگی مادر و ایفای بهتر نقش های او در خانواده و جامعه می شود.
از سوی دیگر حضور کودک در جمع همسالان و تعامل و بازی کردن با آن ها و کسب مهارت از مربیان توانمند به رشد اجتماعی ، سلامتی و نشاط بیشترکودکان کمک می کند .

ان شاالله این مراکز به ایجاد حال و هوای بهتر در خانواده ها و شکوفا شدن غنچه های امید و ایمان منجر شود و عطر گل های این خانواده ها در محله بپیچد .

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1688409593037{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” offset=”vc_col-xs-12″][cz_gap height=”150px”][vc_single_image image=”1985″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”fadeInLeftBig”][/vc_column][/vc_row]